Täyteaine- ja mesoterapiahoidot

 • Huulten ja muotoilu
 • Juonteiden täyttö
 • Biorevilisaatiohoito
 • Mesoterapiahoito mesogun-laitteella
 • Mesoterapiahoito hiuspohjaan mesogun-laitteella
 • Konsultaatiokäynti 

Noora: 040 362 6391, info@sorores.fi

Varaa aika

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulet menettävät iän myötä täyteläisyyttään ja huulten ympärille ilmaantuu juonteita. Myös ohuita ja epäsymmetrisiä huulia voidaan täyttää sekä muotoilla hyaluronihapolla. Jos olet harkinnut huulten täyttöä/muotoilua niin tervetuloa konsultaatiokäynnille! Toimenpiteessä käytän Rejeunessen hyaluronihappovalmistetta. Tuote on turvallinen eikä sisällä eläinperäisiä tuotteita. Tuotteessa on pieni määrä lidokaiinia eli puuduteainetta. Täytön vaikutus säilyy 3-12kk, jonka jälkeen toimenpide voidaan toistaa.

Itse toimenpiteeseen on hyvä varata reilu tunti aikaa. Ennen toimenpidettä puudutan hoidettavan alueen EMLA-voiteella. Tämän jälkeen injisoin hyaluronihappoa ohuella neulalla huuliin pieniä määriä kerrallaan. Tulokset ovat nähtävissä heti toimenpiteen jälkeen. On kuitenkin hyvä varautua, että huulissa esiintyy alkuun turvotusta, pistojälkiä ja pieniä mustelmia, jotka häviävät muutamassa päivässä. Täytön jälkeen on hyvä välttää saunomista ja hikiliikuntaa muutaman päivän ajan. Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä.

Juonteiden täyttö

Nasolabiaalijuonteita (nenän sivuilla) ja sibeliusryppyjä (kulmakarvojen välissä) voidaan madaltaa täyttämällä juonteet hyaluronihapolla. Täytön vaikutus kestää 3-12kk, jonka jälkeen toimenpide voidaan toistaa. Jos olet miettinyt juonteiden täyttöhoitoa niin tervetuloa konsultaatiokäynnille! Toimenpiteessä käytän Rejeunessen hyaluronihappovalmistetta, joka on turvallinen eikä sisällä eläinperäisiä tuotteita. Tuote sisältää pienen määrän lidokaiinia eli puuduteainetta.

Toimenpiteeseen on hyvä varata tunti aikaa. Ennen toimenpidettä puudutan hoidettavan alueen EMLA-voiteella. Tämän jälkeen injisoin hyaluronihappoa ohuella neulalla juonteisiin niin, että ne täyttyvät. Tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, mutta on hyvä varauta siihen, että täytetyillä alueilla voi alkuun esiintyä turvotusta, pistojälkiä ja pieniä mustelmia, mutta nämä häviävät muutamassa päivässä. Täytön jälkeen on hyvä välttää saunomista ja hikiliikuntaa muutaman päivän ajan. Meikkiä voi käyttää seuraavana päivänä.

Biorevilisaatiohoito

Biorevitalisaatiohoito on tehokas hyaluronihappohoito ihon ikääntymistä vastaan ja parantaa merkittävästi ihon kuntoa. Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä parantaa ihon sävyä ja väriä. Tavallisimmat toimenpidealueet ovat kasvot, kaula, dekoltee ja kämmenselät. Käytän hoidossa Hyaron-valmistetta, joka on turvallinen ja erittäin tehokas biorevitalisaatiotuote.

Toimenpiteeseen on hyvä varata vähintään tunti, jos esimerkiksi käsiteltävä alue ovat kasvot. Ennen toimenpidettä käsiteltävä alue puudutetaan EMLA-voiteella. Tämän jälkeen ihoon tehdään pienellä neulalla papuloita hyaluronihapolla. Papulat häviävät tavallisesti vuorokaudessa, mutta viimeistään noin 3-4 päivän kuluessa. Tämä on hyvin yksilöllistä. Hoidon tuloksena on luonnollinen, kaunis ja nuorekkaamman oloinen iho. Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan usein 3 kerran sarjahoito ja hoidot toteutetaan noin kolmen viikon välein. Yhden hoidon tulokset kestävät tavallisesti 3-4 viikkoa, mutta sarjahoidolla tulokset kestävät jopa 3-6 kuukautta.

Biorevitalisaatiohoidon hyödyt:

 • Kosteuttaa, elvyttää ja uudistaa ihoa.
 • Kiinteyttää ihoa ja tasoittaa juonteita.
 • Parantaa ihon sävyä ja väriä.
 • Tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta.
 • Hoitaa ja häivyttää hyvin aknearpia.

Vasta-aiheet:

 • Ei raskaana oleville ja imettäville.
 • Ei alle 18-vuotiaille.
 • Ei autoimmuunisairauksia sairastaville, esim. Diabetes.
 • Ei henkilöille, joilla on aktiivisia tulehduksia.
 • Ei sydämentahdistinpotilaille ja verenohennuslääkkeitä käyttäville henkilöille.

Mesoterapiahoito mesogun-laitteella

Mesoterapia sopii lähestulkoon jokaiselle ihotyypille. Hoito parantaa väsyneen näköistä ja harmaata ihoa, tasoittaa pinnallisia juonteita, parantaa pintaverenkiertoa sekä poistaa kuona-aineita. Hoito toimii myös hyperpigmentaatioon (rusehtavat läikät iholla) ja kirkastaa ihoa. Mesoterapialiuos sisältää hyaluronihappoa, vitamiineja, entsyymejä ja peptidejä. Hoidoissani käytän Dermaheal HSR liuosta, joka on turvallinen ja erittäin korkealaatuinen mesoterapialiuos. Hoito on nopea toteuttaa ja lähes kivuton eli ennen toimenpidettä ei tarvita puudutusvoidetta. Tulokset alkavat näkyä samana päivänä ja tulosten huippuvaikutus on nähtävillä 3-4 päivän kuluttua hoidosta. Liuosta imeytetään ihoon mesogun-laitteen avulla, jossa on pieni neula, joka tekee pieniä reikiä ihoon. Toimenpiteen jälkeen ei suositella saunomista samana päivänä, myös hikiliikuntaa ja alkoholia on hyvä välttää. Yksittäinenkin hoito kaunistaa ihoa, mutta parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidoilla. Sarjahoitona 3-6 kertaa tehdään 1-3 viikon välein. Ylläpitohoito kannattaa tehdä 2-3 kuukauden välein, jolloin yksi kerta riittää.

Mesoterapian hyödyt:

 • Hoito auttaa aknearpiin, atooppiseen ihoon, couperosaan ja pinnallisiin juonteisiin.
 • Kosteuttaa, kirkastaa ja nuorentaa ihoa tehokkaasti.
 • Pienentää isoja ihohuokosia ja parantaa ihon tekstuuria.
 • Voidaan käyttää myös kehon ongelma-alueille hoitamaan selluliittia ja venytysarpia.

Vasta-aiheet:

 • Ei sovi silloin kun herpes on aktiivinen.
 • Ei tulehtuneelle iholle.
 • Ei raskaana oleville ja imettäville.
 • Psoriasis.
 • Ei sydämentahdistinpotilaalle ja verenohennuslääkkeitä käyttäville henkilöille.

Mesoterapiahoito hiuspohjaan mesogun-laitteella

Mesoterapia hiuspohjaan on tehokkain hiustenlähdön varhaisvaiheessa, koska jos hiukset ovat kokonaan poissa, on niitä vaikea palauttaa. Mesoterapia on erittäin tehokas apu hiustenlähtöprosessin estämisessä. Hiuspohjan mesoterapiahoidossa käytän Dermaheal StemC´rum liuosta, joka on turvallinen, korkealaatuinen ja erittäin tehokas mesoterapialiuos. Hoito parantaa hiuspohjan verenkiertoa, stimuloi uusien hiusten kasvua, parantaa hiusten laatua ja lisää yksittäisten hiusten elinkaarta. Hoito on erinomainen myös kuivien, ohuiden ja hauraiden hiusten hoitoon. Mesoterapia on tehokas hoito päänahan seborrhean (rasvainen hilseily) taltuttamiseen. Hoito on kivuton, mutta varaathan hoitoon riittävästi aikaa, koska hiuspohjan käsittelyssä käydään läpi koko hiuspohjan alue. Hoito on tehokkain sarjahoitona. Kun hiusta on alkanut kasvaa, niin voidaan siirtyä ylläpitohoitoon, joka katsotaan yksilöllisesti.

Konsultaatiokäynti 

Olipahan kyse täyteainehoidosta tai pohdit biorevitalisaatiohoidon ja mesoterapian välillä, varaa toki aika konsultaatiokäynnille! Voimme pohtia yhdessä, mitä tuloksia haluamme hoidolla saavuttaa ja mitkä tulokset hoidoilla ovat saavutettavissa. Konsultaatiokäynnin hinta vähennetään valitusta hoidosta toimenpiteen yhteydessä. Tervetuloa!

Varaa aika