Akupunktio ja Shiatsu

Klassista akupunktiota ja Shiatsuhierontaa

Koulutettu akupunktiohoitaja ja shiatsuterapeutti Kati Suvanto palvelee nyt kahdessa paikassa:

  • Otalammella, Otalammentie 193, OtaVoiman tiloissa
  • Karkkilassa, Valtatie 26 D, 2. krs. (Karkkilan kaupungintalo)

Vastaanottoajat:

  • Otalampi: tiistai, keskiviikko ja torstai
  • Karkkila: maanantai, perjantai ja lauantai

Yhteydenotot: Kati Suvanto, kati.suvanto@otavoima.fi, p. 040 5782 462

Varaa aika

KLASSINEN AKUPUNKTIO

Akupunktio vaikuttaa ihmiseen monella tasolla. Hoidolla voidaan helpottaa ja mahdollisesti parantaa akuutteja ja psykosomaattisia sairauksia sekä psykologisia ongelmia.

Akupunktiolla voidaan hoitaa erilaisia kiputiloja, kuten selkä-, niska- ja hartiakipuja, päänsärkyä ja migreeniä, sekä myös väsymystä, stressiä, ruoansulatusongelmia, univaikeuksia, allergia- ja astmaoireita, autoimmuuni- ja muita kroonisia tulehduksellisia sairauksia. Hoitoihin kuuluu aina yksilöity hoitosuunnitelma, jossa huomioidaan mahdolliset länsimaisen koululääketieteen tekemät diagnoosit.

Akupunktiolla saa hyviä tuloksia myös eläinten erilaisissa ongelmissa.

KASVOAKUPUNKTIO

Kasvoakupunktio on kasvojen elvytyskeino, joka silottaa ryppyjä ja antaa elinvoimaa kasvojen iholle. Se parantaa kasvojen verenkiertoa ja stimuloi kehon omaa kollageenia sekä aktivoi kasvojen lihaksia lisäämään elastisuutta. Lopputuloksena iho näyttää terveemmältä ja sileämmältä.

SILKKIAKUPUNKTIO

Hoitomuoto perustuu näkemykseen väreistä ja selän lihasvasteista. Silkkiakupunktiohoito on erittäin tehokas, mutta hellä hoito. Se sopii erittäin hyvin lapsille ja vaikka neulakammoisille.

SHIATSU

Shiatsu on perinteinen japanilainen hoitomuoto, joka on kehittynyt viimeisten 150 vuoden aikana ja perustuu muinaiseen itämaiseen tietotaitoon. Shiatsu avaa energia tukkeumia painelemalla pisteitä, jotka vapauttavat energian liikkeen ja mahdollistavat luonnollisen parantumisen vapauttaen energian liikkeen. Hoito suoritetaan lattiatasolla futonilla, rento vaatetus päällä ja kestää 30–60 min.

Varaa aika