Hyvinvointipalvelut

Elämäntaparemontti

Tammikuussa alkavassa pienryhmässä saat monipuoliset eväät kokonaisvaltaiseen elämäntaparemonttiin. Ryhmän vetäjänä toimii personal trainer Noora Jussila, joka laatii jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisen liikkumissuunnitelman.

Elämäntaparemonttiin sisältyy kaksi henkilökohtaista tapaamista ennen ja jälkeen kurssin. Nämä sisältävät kehonkoostumusmittaukset, joiden avulla määritellään henkilökohtaiset tavoitteet sekä tarkastellaan niiden tuloksia.
Kurssin alussa jokainen osallistuja pitää viikon ajan ruokapäiväkirjaa, minkä pohjalta jokaisen osallistujan kanssa käydään läpi, millaisia asioita ruokavaliossa on huomioitava.

Pienryhmätapaamisessa (max. 6 henkilöä) keskustellaan ensimmäisellä kerralla ruokavalioista ja muusta hyvinvointiin liittyvistä asioista. Tämän jälkeen on kolme ryhmätapaamista kuntosalilla kahden viikon välein, jossa Noora Jussila opettaa kolme erilaista variaatiota kuntoiluun: kuntosalitreeni, kuminauhatreeni sekä kehonpainotreeni.

Kurssin kesto on 8 viikkoa.

Hinta 290 € (ei sis. muita salimaksuja)


Voi paremmin!

Nyt on aika voida paremmin! Se ei aina tarkoita sitä, että pitäisi huhkia kuntosalilla päivästä toiseen ja laittaa itsensä äärirajoille.

Voi paremmin! auttaa sinua tekemään muutoksia askel askeleelta kohti parempaa oloa ja kohti tuloksia. Personal trainer Noora Jussila on tukenasi koko matkan ajan. Ennen tapaamista seuraat viikon ajan omaa ruokavaliotasi ja pidät siitä päiväkirjaa.

Ensimmäisessä tapaamisessa Nooran kanssa käydään läpi ruokavaliota, otetaan kehonkoostumusmittaukset sekä laaditaan sinun mieltymystesi mukainen liikkumissuunnitelma (ei välttämättä salitreeni). Näiden pohjalta asetatte yhdessä tavoitteet, joita kohden lähdet kulkemaan.

Kahdeksan viikon jälkeen tapaatte Nooran kanssa uudelleen ja käytte läpi tavoitteiden saavuttamisen sekä uuden kehonkoostumusmittauksen.

Paketti sisältää kaksi tapaamista personal trainer Noora Jussilan kanssa, kaksi kehonkoostumusmittausta sekä henkilökohtaisen liikkumissuunnitelman.

Hinta 165 € (ei sis. salimaksuja)


Kehonkoostumusmittaus  

Tiedätkö oman kehosi rasva- ja lihasmassan suhteen? Tule mittaamaan kehosi koostumuksen OtaVoiman kiipeily- ja kuntosalille!

Tanita kehonkoostumusmittaus paljastaa kehostasi asioita, joita vaaka ei kerro. Mittauksen päätteeksi saat tulosteen itsellesi, josta näkyy metabolinen ikä, lihas- ja rasvamassan suhteet, lihasten tasapainon sekä paljon muuta. Personal trainer Noora Jussila analysoi ja tulkitsee sinulle kaiken tämän mittauksen lopuksi.

Mittaus on hyvä keino mitata esimerkiksi elämänmuutoksen tai painonpudotusprosessin edistymistä, tai lihasmassan tai kiinteytymisen etenemistä(ennen&jälkeen). Mittaus tulisi tehdä aina samalla laitteella, jotta tulokset ovat vertailukelpoisia keskenään.

Hinta    25 €

PT Noora

Noora Jussila
noora.jussila@otavoima.fi
045 6247 663